VELIKA ZAINTERESOVANOST

Adele objavila da će na ljeto nastupati u Evropi: Fanovi pohrlili i ‘srušili stranicu’

Objavila je kako će koncerte imati 2. i 3. avgusta, odnosno 9. i 10. na stadionu Messe
Adele progovorila o zdravlju adele na sceni pjeva mikrofon

"Dobila sam upit o ljetnim nastupima, no bila sam zadovoljna svojim koncertima u Hyde parku i rezidencijom u Las Vegasu. No, istovremeno i preznatiželjna da se ne upustim u realizaciju ove ideje o pop- up stadionu dizajniranom za kakav god show želim prirediti. Usred Evrope? U Münchenu? To je pomalo nasumično, ali svejedno fantastično! Odmah nakon Eura? ‘Ajmo Engleska! Uz Olimpijske igre u susjedstvu? Samo naprijed, Simone!", između ostalog napisala je u svojoj objavi na Instagramu pjevačica Adele i otkrila kako će u avgustu 2024. četiri dana pjevati u Münchenu.

Riječ je o Messe centru koji će ekskluzivno za nju biti napravljeno za nastup. Samo 24 sata ranije, Adele koja dugo nije na društvenim mrežama, fanovima je dala do znanja kako im ima nešto važno za reći. Odmah su počele spekulacije kako je snimila novu pjesmu, a drugi su se nadali kako je riječ o albumu. No, obožavatelji nisu morali dugo čekati jer je vijest bila upravo njezin dolazak u Njemačku.

Objavila je kako će koncerte imati 2. i 3. avgusta, odnosno 9. i 10. na stadionu Messe. Fanovi su odmah pohrlili na njezinu stranicu kako bi se registrirali za prodaju ulaznica da je jedno vrijeme bilo nemoguće ući uopće te je stajala obavijest o vremenu čekanja. Pretprodaja ulaznica je zakazana za 7. februar te je moguće kupiti najviše 4 ulaznice. Cijena nije zasad poznata, no čini se kako je interes itekako velik. Prvi put je to 2016. godine da će pjevačica nastupati u Evropi. Naime, Adele koja je London prije nekoliko godina zamijenila Los Angelesom, uzela je nekoliko godina pauze od nastupa. No, nakon objave novog albuma potpisala je rezidenciju u Las Vegasu koju će završiti ove godine u lipnju nakon nevjerojatnih 50 tjedana. Posljednjih dana se šuškalo kao joj sada rezidenciju nude u Velikoj Britaniji, no zasad ta informacija nije potvrđena.