Fama oko koncerta

Aleksandra Prijović pozdravila gradonačelnika Zadra: ‘Dobrodošao je na moj koncert’

Pjevačica Aleksandra Prijović održala je prvi, od pet zakazanih koncerata u Osijeku.

Po završetku koncerta, Aleksandra je održala konferenciju za medije, gdje se osvrnula na aktuelne natpise da su joj nastupi u pojedinim mjestima Hrvatske, konkretno u Zadru, zabranjeni.

"Ja koliko sam videla izjavu, ne postoji nikakva zabrana. Mislim da je tu sve u redu i ovim putem pozdravljam gradonačelnika, iako je rekao da ne sluša ovu vrstu muzike. Ako se bude predomislio, dobrodošao je na koncert", poručila je Aleksandra Prijović.

Podsjetimo, u hrvatskim medijima pojavila se informacija da gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji je trebalo da se održi u tom gradu.

Branko Dukić se ovim povodom oglasio, pa rekao da on nema veze sa organizacijom koncerata.

"Živimo u slobodnom društvu gdje svako sluša muziku kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumijem zašto se tolika fama podigla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni lično ne sviđaju. Nisam ljubitelj te muzike niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam da kažem o tome", poručio je Dikić za "Zadarski.hr".