Magazin

Amber Heard s bliskom prijateljicom snimljena u Izraelu: Uživale su u popularnom kafiću

Glumica Amber Heard viđena je početkom ove sedmice u jednom restoranu u Tel Avivu, piše Israel Hayom. Vjeruje se da je bivša supruga Johnnyja Deppa u Izrael stigla tokom vikenda.

U objavama na društvenim mrežama, koje Israel Hayom prenosi, navodi se da je Heard uočena kako sjedi s Eve Barlow, židovskom novinarkom i aktivistkinjom, koja je jedna od glumičinih najbližih prijateljica, a bile su u HaBasti, popularnom kafiću u centru Tel Aviva.

Heard se trenutno oporavlja od velike pravne bitke s bivšim suprugom, glumcem Johnnyjem Deppom. Kako smo već pisali, slučaj je izgubila i određeno joj je da Deppu mora isplatiti više od 10 miliona američkih dolara. Međutim, sudac je također odlučio da će Heard dobiti dva miliona dolara odštete, nakon što je pokrenuta protutužba.

Depp je tužio svoju bivšu suprugu za odštetu od 50 miliona dolara zbog istupa u Washington Postu iz 2018. u kojem je Heard tvrdila da je prošla porodično zlostavljanje, premda nije tada imenovala Deppa kao zlostavljača. Inače, više od 6000 stranica predraspravnih sudskih dokumenata otpečaćeno je tokom vikenda otkrivajući u njima niz ružnih optužbi koje nisu iznesene tokom samog suđenja.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare