liga prvaka

Bayern drastično oštećen u Londonu: Tuchel nakon utakmice bljuvao vatru. “Sudija je dao užasno objašnjenje”

Nevjerovatna situacija dogodila se na sinoćnjoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka između Arsenala i Bayerna (2:2).

U trenucima dok su Bavarci vodili s 2:1, Gabriel je jednu ‘živu‘ loptu u svom šesnaestercu zaustavio rukom i dodao je golmanu.

Brazilski nogometaš mislio je da sudija nije dao znak za nastavak igre. No, zvižduk se čuo ranije, igrači Bayerna su tražili jedanaesterac, ali ga švedski sudija Glenn Nyberg nije dosudio.

"Sudija je napravio veliku grešku što nije dosudio kazneni udarac. Znam da je ovo bila luda situacija, ali lopta je bia na travnjaku, sudija je zviždao da se utakmica nastavlja, golman je dodao loptu igraču, a on ju je uhvatio rukom. To je jedanaesterac - rekao je nakon utakmice trener Bayerna Thomas Tuchel koji nije bio zadovoljan Nybergovim objašnjenjem zašto nije pokazao na bijelu tačku.

"Ono što me jako ljuti je objašnjenje koje sam dobio na travnjaku. Nyberg je rekao i meni i igračima da je to dječja greška i da u četvrtfinalu Lige prvaka neće dosuditi takav kazneni udarac. To je užasno, užasno objašnjenje jer to znači da on sada procjenjuje je li igranje rukom dječja ili odrasla pogreška - rekao je Tuchel.