IZNENAĐENJE NA SUPER BOWLU

Beyonce najavila novi album, objavila dvije nove pjesme i oduševila obožavatelje

Pjevačica Beyonce tokom Super Bowla pojavila se u reklami Verizona u kojoj je dala naslutili kako priprema novi album i oduševila obožavatelje. Samo nekoliko minuta nakon pojavljivanja u reklami, na Instagram profilu pjevačice objavljena je najava albuma "Act II" s dvije nove pjesme "Texas Hold’Em" i "16 Carriages".

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Kako je otkriveno u objavi, novi country album 42-godišnje pjevačice bit će biti objavljen 29. marta. Beyonce je još 2022. godine najavila da će njen album Renaissance biti prvi od tri albuma. Iako tada nije otkrila više informacija, već na prvi uvid u najavljene materijale vidi se da će "Act II" biti country album. Ispod vijesti o novom albumu odmah se nanizalo mnoštvo oduševljenih poruka njezinih obožavatelja koji jedva čekaju nove pjesme.

Renaissance turneja počela je početkom 2023. u Švedskoj i tako označila veliki povratak slavne pjevačice solo nastupima nakon punih sedam godina. Bez obzira na to što je osnovu set liste činio posljednji, sedmi, studijski album po kojem je sama turneja i dobila ime, na popisu pjesama našli su se i neki od starijih hitova koji su među prvima obilježili Beyonceinu karijeru.