je li pretjerala

Beyonce povela kćer na premijeru, pa zbog haljine dobila niz kritika: ‘Pozira s djetetom kao striptizeta’

Pjevačica Beyonce (42) zablistala je na premijeri svog filma 'Renaissance: A Film by Beyonce', a društvo joj je pravila kćerka Blue Ivy Carter (11).

Tina Knowles, pjevačicina majka, nedavno je na društvenoj mreži podijelila video s crvenog tepiha na kojem Beyonce i Blue poziraju fotografima.

"Ovo me rasplakalo. Zahvaljujem obožavateljima koji su tamo i podižu ovu prekrasnu talentiranu 11-godišnjakinju, cijenim vas", napisala je Tina.

Beyonce je nosila crnu haljinu s dubokim dekolteom i velikim prorezom kod nogu, što je izazvalo burnu raspravu u komentarima. Mnogi smatraju da se pjevačica nije primjereno odjenula s obzirom na to da se nalazila u društvu maloljetne kćeri.

"Ne razumijem ovu haljinu, zašto joj se moraju vidjeti gaće", "Ovo nikako nije dobra haljina za fotkanje s maloljetnom kćeri", "Pozira s djetetom kao striptizeta", pisali su ogorčeni pratitelji.

Beyonce je upitala kćer je li joj hladno, na što je ona potvrdila, a zatim se obratila fotografima da požure s fotografiranjem. Mnogi su bili oduševljeni ovom gestom popularne pjevačice, a svoje oduševljenje nisu skrivali.

"Beyoncé je rekla da je prvo majka, požurite i snimite ove slike, hladno joj je", "Brine o svom djetetu. Ljudi zaboravljaju da je ona prije svega mama i čovjek", "Sviđa mi se što je Beyoncé više bilo stalo do toga da njezinom djetetu ne bude hladno nego do fotkanja", pisali su.