DNEVNI HOROSKOP

Bikove očekuje naporan dan, Rakovi će biti blago neraspoloženi

Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za danas

Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za danas.

Ovan

Priličan broj obaveza vas očekuje tokom današnjeg dana, a vi se osjećate iznureno i dekoncentrisano. Potrudite se da budete više posvećeni poslu, da ne biste napravili neki značajniji propust. Stoji blaga nesigurnost u odnosu sa voljenom osobom, neraspoloženje.

Bik

Računajte na jedan naporan dan, djelimično zbog toga što ste sebi zadali ogroman broj zadataka i obaveza. Možda biste mogli da preispitate planove i odložite nešto za naredne dane. Velika emotivna ispunjenost. Voljenoj osobi pokazujete koliko vam je stalo do nje.

Blizanci

Bićete na sto strana odjednom i truditi se da se ne opterećujete previše nekim razmišljanjima, već da se posvetite poslu, pogotovo zaostacima. Sa voljenom osobom isplanirajte zajedničko popodne. Mogućnost za kontakt sa nekim koga dugo niste videli.

Rak

Blaga neraspoloženost zbog toga što ćete morati da odustanete od planova za danas ili zato što dobijate neprijatne informacije. Pokušavate da priđete voljenoj osobi na pravi način, ali vam jako smeta što sa njene strane osjećate pritisak i neopravdanu ljubomoru.

Lav

Smatrate da su potezi osoba sa kojima sarađujete direktno usmjereni protiv vas. Nemojte previše lično doživljavati dešavanja, moguće je da je ovo samo splet okolnosti. Nemate razloga da razmišljate i da se opterećujete – osoba koja vam se dopada samo čeka vaš potez.

Djevica

Tokom dana očekujte veliki broj obaveza, ali ste vi lično raspoloženi i uživaćete u ovoj okupiranosti poslom. Komunikacijske vještine su naglašene i pravo je vrijeme da obavite neki važan razgovor, bilo da se on vezuje za poslovni ili za ljubavni segment.

Vaga

Usmjereni ste na poslovni segment. Neke obaveze su se nakupile. Sa nekim težim okolnostima danas ćete morati da izađete na kraj i da se prilagodite novonastalim situacijama. Moguće je da razmišljate o nekom koga ste skoro upoznali.

Škorpija

Odlične informacije pristižu do vas i ne možete da prikrijete oduševljenje i uzbuđenje oko cijele situacije. Danas se možete osloniti na pomoć od strane kolega ili zatražiti uslugu od prijatelja. Odmjereni ste u kontaktu sa osobom koja vas privlači i ona nije sigurna kakve su vaše namjere.

Strijelac

Jedan razgovor ili dogovor je krenuo bolje nego što ste očekivali, da bi odjednom došlo do zastoja ili kakve situacije sa strane ometaju i usporavaju. Prija vam što se voljena osoba toliko trudi oko vas. Odlična komunikacija i mogućnost da razgovarate i o ozbiljnijim temama.

Jarac

Ovaj dan donosi intenzivnu posvećenost i fokusiranost u svemu što radite. Sve vam danas ide od ruke lakše nego inače. Odlična komunikacija i razumjevanje sa kolegama i saradnicima. Sa partnerom je dobro vrijeme da rješite tekuće, sitnije probleme.

Vodolija

Dobre ideje i zanimljiva rješenja za neke poslovne situacije. Možda još uvijek niste spremni da ovo i sprovedete u praksi, ali bi svakako trebalo da se posvetite razradi detalja. Jedna osoba se „mota“ non stop oko vas, ali na vrlo suptilan način.

Ribe

Dan dobar za komunikaciju i kontakte u poslovnom segmentu. Bilo bi dobro da se aktivirate jer možete lakše pokrenuti neka pitanja koja vas interesuju, ali i ostvariti nov dogovor, saradnju. Sa voljenom osobom intenzitvni i podsticajni razgovori. Sitni znaci pažnje su obostrani.