DNEVNI HOROSKOP

Blizancima prija društvo prijatelja, Ovnovi će imati podsticajan dan

Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za danas

Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za danas.

Ovan

Jedan podsticajan dan je pred vama. Sve stižete i ništa vam nije teško. Nemojte samo da budete previše nervozni što drugi ne uspjevaju da uhvate vaš tempo. U emotivnim relacijama stoje neke lijepe pričice i lako flertovanje. Čisto da bude zanimljivo.

Bik

Čemu god da se danas posvetite više je nego sigurno da ćete to i ostvariti. Potpuno realno gledate na situacije i tačno vidite na koji način se treba postaviti u njima. Odličan trenutak da sa voljenom osobom razgovarate o nečemu oko čega već duže vrijeme razmišljate.

Blizanci

Neophodno je da od samog početka radnog vremena krenete u akciju. Čak i neke situacije koje su izgledale kao neostvarive danas mogu biti pokrenute. Bitna je samo vaša inicijativa. Danas ste prije za prijateljske kontakte nego za emotivnog partnera.

Rak

Imate argumente i sve što je potrebno da ostvarite uspješnu saradnju sa drugima, zato je bitno da budete aktivni. Nemojte dozvoliti da neke šanse prolaze pored vas. U emotivnom dijelu imate veliko razumijevanje od strane voljene osobe. Uzvratite na isti način.

Lav

Poslovni dogovori su vam danas fenomenalno postavljeni, bacite se u akciju. Pojedinim Lavovima stiže informacija o poslovnom putovanju ili ugovaranju važnog sastanka. Sa nekim ko vam se dopada danas možete komunicirati mnogo otvorenije i ljepše.

Djevica

Vi bi trebalo da obavite sve one neprijatne obaveze koje odlažete. Neke promjene u poslovnom segmentu vam jako prijaju. Dan je više za flertovanje i neobavezne kontakte, ako imate partnera - teško je da ćete se usaglasiti u komunikaciji.

Vaga

Veći dio dana ćete provesti zabrinuti, iako za tako nešto nema razloga. Muči vas sumnja da li ste neke poslovne obaveze odradili kako treba ili ćete se brinuti da neka vaša greškica ne ugleda svjetlost dana. U emotivnom segmentu stoji blaga napetost sa voljenom osobom.

Škorpija

Posla imate preko glave, obaveze se samo nagomilavaju, a vi jurite kao muha bez glave, pokušavajući da stignete sve na vrijeme. Vjerovatno ćete i uspjeti u tome, ali ćete na kraju dana biti potpuno bez energije. Teško da danas može doći do susreta sa emotivnim partnerom.

Strijelac

Odličan momenat u poslovnom segmentu. Napravili ste dogovor od kojeg očekujete mnogo. Neka vrijeme pokaže da li su ova vaša očekivanja bila opravdana. U velikim ste razmišljanjima, neko vas je emotivno "dodirnuo" i tu osobu sada ne možete da izbacite iz glave.

Jarac

Danas brže morate reagovati na ponude koje budu dolazile do vas. A sigurno je da će ih biti. Mogućnost dogovora ili pokretanja bitnih saradnji. Dan kada ste praktični i ažurni. Sve funkcioniše kako treba. Čak i ono vezano za emocije. Slobodnima stoji sastanak u večernjim satima.

Vodolija

Jedan dio onih stvari koje vas muče uspjet ćete da riješite već u prijepodnevnim satima. Nemate većih razloga za zabrinutost i zamišljenost. U emotivnom segmentu stoje vam intenzivna razmišljanja o jednoj osobi. Nadate se ponovnom susretu u nekom skorijem roku.

Ribe

Danas vam stoji promjenljivo i nestabilno raspoloženje. Pogotovo za veče, potražite društvo prijatelja ili nekoga ko vas suštinski razumije. Lakše ćete proći kroz ovo. Ili se okrenite voljenoj osobi ili se posvetite nekim sitnim aktivnostima po kući.