odgovorio na optužbe

Borenović opleo po Dodiku: Sa Schmidtom si se neki dan, navodno, nagodio i nazdravljao

Milorad Dodik okomio se ponovo na opoziciju u Republici Srpskoj, ustvrdivši da je njihova (opozicije) priča da bi, da su oni, a ne Dodikova koalicija, na vlasti u Bosni i Hercegovini "uveli RS u Evropsku uniju" naučna fantastika.

Predsjednik RS se tom prilikom upitao "da li neko može zamisliti Borenovića (Branislav Borenović, predsjednik PDP-a (op. a.) da preuzme odgovornost i da se odrekne ličnog komoditeta zbog RS"?

Borenović mu je odgovorio na mreži X.

"Borenović bez dileme gostuje na svim televizijama, i tvojim i manje tvojim, govori jednako otvoreno, bez pardona i direktno o svim prevarama, korupciji i urušavanju vrijednosnog sistema tvog vladajućeg režima.

Pa i na tvojoj RTRS koja, uzgred rečeno, ide na noge u Sarajevo kod, kako si ga do sada nazivao, turiste i migranta Schmidta.

Onog istog sa kojim si se prije neki dan, navodno, susreo, opet nagodio i tajno nazdravljao tu kod sebe u bakinačkim lokalima.

Ima nas dovoljno kod kojih tvoje viđenje komoditeta i privilegija nema šanse da prođe i koji ćemo uvijek reći ko ste, šta ste i u šta ste pretvorili ovo društvo", poručio je Borenović.