SEKSUALNO ZLOSTAVLJAN

Brat princeze Diane šokirao javnost: ‘Izgubio sam nevinost s prostitutkom kad mi je bilo 12 godina’

Brat princeze Diane kaže da je izgubio nevinost kad mu je bilo 12 godina i to s prostitutkom dok je bio na porodičnom putovanju. Earl Charles Spencer (59) priznaje to u svojim nadolazećim memoarima iz djetinjstva ‘Vrlo privatna škola‘.

Nadovezuje se i na seksualno zlostavljanje koje je pretrpio u dobi od 11 godina, a za koje je kriva mlada pomoćnica u pripremnoj školi za dječake Maidwell Hall tijekom 1970-ih.

U američkom izdanju knjige, koje je ekskluzivno nabavio The Sun, on piše: “Kontrola ove žene nad hipnotiziranim dječacima bila je potpuna, jer smo bili gladni ženske topline i očajnički smo željeli njezinu ljubav.”

Nazivajući je "majstoricom emocionalne manipulacije", nastavlja: "Učinak onoga što mi je učinila bio je dubok i neposredan, probudivši u meni osnovne želje za koje nije bilo mjesta u tako mladoj osobi."

Tvrdi da je zlostavljanje uključivalo francuske poljupce i dodirivanje. Otkrio je da su na meti bili i drugi dječaci.

Zatim je, na putovanju u Italiju sa svojom majkom i očuhom, ugledao seksualnu radnicu u kratkoj suknjici kako stoji na uglu ulice te joj je od svog džeparca platio otprilike 15 funti za seks. Priznaje da se zbog toga osjećao "šuplje i hladno" i da nakon toga nije spavao s drugom ženom do svoje 17. godine.

Earl Spencer svoje godine u spomenutoj školi opisuje kao vrijeme koje je bilo ispunjeno "neobaveznom okrutnosti, seksualnim napadima i drugim perverzijama".

Također je otkrio da ih je njegova i sestrina dadilja znala lupati po glavama ako bi bili zločesti te je dodao da je to "unosilo strah i bol u njihove razmažene živote".