KOPAONIK

Brena i Čola imali zajednički nastup: ‘Ovo sam sanjala’

Spektakularno je bilo sinoć na najvećem skijalištu u Srbiji, Kopaoniku. Koncert je imao legendarni Zdravko Čolić, a trenutak večeri bio je kad mu se na pozornici pridružila balkanska ikona Lepa Brena. Zajedno su izveli Čolin hit 'Pusti, pusti modu' uz kojeg su plesali zajedno s oduševljenom publikom.

"Zdravko, o ovome sam maštala, da otpjevamo ovo zajedno! Živjeli, uživajte, volim vas", rekla je Brena na kraju nastupa.

'Bogu hvala što živimo u vremenu Brene i Čole', 'Auu, kakav spoj', 'Dva asa, bez premca', 'Dvije legende', 'Najveći i najveća ikada', samo su neki od komentara obožavatelja.

"Niko nije očekivao da će se dogoditi nešto tako spektakularno na zatvaranju sezone u okviru festivala Kopaonik Music Week u organizaciji SKYMUSIC-a, ali večeras je publici priređeno nešto što će se prepričavati još dugo", poručili su organizatori koncerta.

Brena je na istom mjestu nastupila noć prije, u petak, a na Kopaoniku je ostala i u subotu kako bi uživala u Čolićevim hitovima.

"Dolazila sam na Kopaonik sa sinovima još kad su bili djeca. Voljeli smo biti ovdje. Skijala sam i ja, naravno bilo je padova, ali ništa strašno. Ja kad se lomim, lomim se na suhom", rekla je Brena za Sky music.