Polestar Charge

Broj punionica auto-markama postaje glavni prodajni argument

Kako motivisati kupce električnog vozila da kupe upravo vaš automobil? Napravite im najveću evropsku mrežu punionica.

Upravo je to napravio Polestar, koji s kompanijom Plugsurfing pokreće novu javnu uslugu punjenja u Evropi pod nazivom Polestar Charge, prenosi index.hr

650 hiljada u Evropi

S više od 650.000 kompatibilnih punjača električnih automobila, Polestar Charge daje vozačima pristup najvećim mrežama za punjenje u Europi, uključujući mrežu Tesla Supercharger, IONITY, Recharge, Total, Fastned i Allego u jednoj usluzi punjenja.

Polestar je prvi OEM u Europi koji je integrirao mrežu Tesla Supercharger u vlastitu aplikaciju za punjenje, Polestar Charge. Od 2020. vozači Polestar 2 u Europi imaju pristup javnim punjačima unutar mreže Plugsurfing i posebne popuste na cijene.

Integracija s Google Maps

Nova usluga Polestar Charge dolazi prije prvih isporuka Polestar 3 i Polestar 4, dva nova luksuzna električna SUV vozila za kupce u Europi.

“Znamo da je važan dio posjedovanja električnog automobila mogućnost praktičnog punjenja. S pristupom najvećim mrežama u Europi i pametnom integracijom u Google Maps, vozačima Polestara olakšali smo uživanje u životu s električnim automobilom umjesto da brinu gdje će pronaći svoje sljedeće punjenje”, komentira Thomas Ingenlath, izvršni direktor Polestara.