forum u antaliji

Čega se pametan stidi… Dodik brani Cvijanović nakon skandala u kojem je napala novinarku. Kaže da je ona pravi patriota

Predsjednik RS Milorad Dodik stao je u odbranu Željke Cvijanović, nakon što je ona na diplomatskom forumu u Antaliji napravila skandal napadajući novinarku na čistu miru pred očima diplomata i lidera iz cijelog svijeta. Dodik to vidi kao patriotizam.

Kaže da je Cvijanović "dokazani patriota, koji u svakom nastupu brani i zastupa isključivo interese RS".

"Takav je bio i njen nastup na panelu na Diplomatskom forumu u Antaliji i u potpunosti podržavam njene stavove", objavio je Dodik na društvenoj mreži Tik-Tok.

@mile_dodik Жељка Цвијановић је доказани патриота и у сваком наступу брани и заступа искључиво интересе Републике Српске. Такав је био и њен наступ на панелу на Дипломатском форуму у Анталији и у потпуности подржавам њене ставове.#republikasrpska #turkey #fyp ♬ original sound - mile_dodik

Nakon što je potuno neosnovano napala novinarku Nafisu Latić, jer je umislila da je njoj dala riječ samo da bi nakon nje član Predsjedništva BiH Denis Bećirović zatvorio panel, što se ispostavilo netačnim, Cvijanović je rekla da "rukovodstvo RS ima tradicionalno dobre odnose sa Rusijom i da ne izgleda kao da će se to promijeniti".

Podsjećamo, novinarki je drskim tonom poručila da se ne raspravlja sa njom i da je ona član Predsjedništva.