Šarena planeta

Charlesov masterplan: Je li ovo potaklo Harryja i Williama da pričaju nakon sprovoda?

Izvori bliski kraljevskoj porodica tvrde da je princ Charles imao prste u povezivanju Harryja i Williama nakon sprovoda njihovog djeda princa Philipa.

Dickie Arbiter, bivši kraljičin dužnosnik za odnose s javnošću, u emisiji Good Morning Britain rekao je da je Charles vrlo vjerojatno htio da upravo to vrijeme njihovi sinovi iskoriste za "probijanje leda".

"Vjerojatno je Charles naložio da ih ne čekaju automobili kako bi svi morali prošetati zajedno od kapele sv. Georgea do dvorca", rekao je Arbiter.

"Jako bi me začudilo da braća nisu to vrijeme iskoristila za razgovor", dodao je Arbiter.

Tokom sprovoda William i Harry su hodali uz lijes svog djeda, ali odvojeno. Između njih je bio rođak Peter Philips. Međutim, nakon sprovoda snimljeni su kako zajedno hodaju i razgovaraju.

Nakon što su fotografije i snimke susreta i razgovora preplavile društvene mreže, mnogi su uočili zanimljiv detalj vezan za Kate Middleton zbog kojeg sad misle da je Kate tu bila mirotvorka.

Naime, Kate, William i Harry zajedno su se uputili iz kapele sv. Georgea, no u jednom trenutku Kate je zaostala za njima te je pustila braću da sama razgovaraju. Mnogi danas tvrde da je to učinila namjerno kako bi ih pustila da budu sami te popričaju nakon dugo vremena odvojenosti.