Šta mu je?

Čola zabezeknuo javnost izjavom o ženama

Iako ima 72 godine, Čola je i dalje omiljen među ljepšim polom čega je i sam svjestan.

– Tako je to, prosto se rodiš tako i onda ne možeš nigdje da pobjegneš od toga. Žene su te koje su više vezane za muškarce, za muške bendove, a mi pjevamo ljubavne pjesme. Sa druge strane, za ženske vokale više su vezani muškarci. Svakako je to lijepo i sigurno laska – rekao je Čola.

– Nemam ništa protiv toga da je većina publike ženska, mada je jako puno i muške raje. To je godinama tako kako stasavam i starim, pojavljuje se i neki muški respekt -poručio je pevač, prenosi 24sata.hr.

Čola: “Bio sam u pritvoru”

Podsjetimo, pjevač je svojevremeno pričao o danima provedenim u pritvoru. Kako je objasnio njega je policija privela u Makedoniji zbog sumnje kupovine deviza, a potom pušten da se brani sa slobode.

– Bio sam neka vrsta menadžera i čovjeka koji je imao određena uložena sredstva u oblasti telefonije, a šira javnost je saznala da se bavim malom privredom tek kada sam uhapšen u Ohridu zato što sam kreditna sredstva pretvarao u devize. Devize je tada bilo jeftinije kupiti u Makedoniji nego u Beogradu i Zagrebu – ispričao je tada pjevač.