cik unio nemir

Cvijanović se obračunava s opozicijom: Izjave Miličevića su bezobrazne i nimalo pametne

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da, iako su na sasvim različitim političkim pozicijama, zaista joj je žao što je SDS suočen sa problemima u vezi sa izlaskom na izbore nakon odluke Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine da toj stranci zabrani učešće na predstojećim lokalnim izborima.

Međutim, članica Predsjedništva BiH tvrdi da su izjave predsjednika SDS-a Milana Miličevića, "osim što su besmislene i nimalo pametne, i krajnje bezobrazne".

"Miličević očigledno ne smije da imenuje stvarnog krivca, pa zato stvara imaginarne. Valjda Miličević zna da SDS na listu OFAC-a nisu stavili ni SNSD niti Agencija za bankarstvo Republike Srpske", naglasila je Cvijanović za Srnu.

Prethodno je Miličević rekao da je "SNSD je preko svoje Agencije za bankarstvo naredio bankama u RS da SDS ne može imati račun".

"Neka se Miličević obrati američkoj ambasadi, a onda i bankama i upita ih po kojem zakonu ili sudskoj presudi su to učinile, umjesto da iznosi ovakve patetične izmišljotine", rekla je Cvijanović.