Sport

Daniju Alvesu ruši se svijet. Prvo završio u zatvoru, sada ga napušta supruga

Supruga Danija Alvesa, Joana Sanz, podnijela je zahtjev za razvod nakon što je njen suprug uhapšen pod optužbom za seksualno zlostavljanje.

Navodni napad dogodio se u noćnom klubu Sutton u Barceloni 30. decembra. Slavni nogometaš je uhapšen 20. januara.

Brazilac se trenutno nalazi u istražnom zatvoru u Barceloni bez prava na kauciju kako bi se branio sa slobode. U vrijeme hapšenja bio je član ekipe Pumas, ali su u međuvremenu Meksikanci raskinuli ugovor sa Alvesom.

Sada je najtrofejniji nogometaš svijeta, kako prenosi Program Ana Rosa, preko advokata navodno dobio zahtjev za razvod od sadašnje supruge Joane Sanz.

Kako navodi ovaj izvor, razlog razvoda nije to što je nogometaš kriv ili ne za optužbu, već zato što je priznao nevjeru.

“Njegovi advokati su mu rekli da je prošle sedmice tražila susret lice u lice. On je rekao da ne želi”, izjavila je novinarka Leticia Requejo.

Također je dodala:

“Također su mi rekli da Joana žali zbog ovih prvih izjava u odbrani svog muža. To je uradila zbog advokata Danija Alvesa“.

Također je objavljeno da je Alves (39) odbacio mogućnost susreta sa suprugom ili ostalim članovima porodice.

Bilo mu je dopušteno da vidi najviše šest osoba. Čini se da je to nešto što je i igrač odbacio, prenosi Marca.

Nedavno je Sanz sa svojih društvenih mreža izbrisala sve fotografije koje ima sa sadašnjim suprugom Alvesom. Izbrisala je i snimke sa njihovog vjenčanja.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare