David Beckham victoria
Magazin

David Beckham imitirao Victoriju i postao hit na društvenim mrežama

David i Victoria Beckham su jedan od najpopularnijih parova na svjetskoj javnoj sceni uprkos brojnim trzavicama koje su ih pratile.

Bivši fudbaler i dizajnerka uživaju već duže od dvije decenije u braku, a njihov odnos su ranije pratili brojni tračevi o navodnim Beckhamovim aferama koje je Victoria opraštala.

Oni su nedavno napravili raskošno vjenčanje sinu Brooklynu, pa je akcent sa njih prešao na njega i njegovu suprugu, kćerku milijardera, Nicolu Peltz. Dosta se spekulisalo i o tome u kakvom su odnosu Victoria i Nicola, međutim, ni jedna ni druga se nisu izjašnjavale u javnosti.

S obzirom na to da se Victorija uvijek trudi da prikaže svoju porodicu u najboljem svjetlu i kao neizmjernu podršku svakom njenom poslovnom projektu, često na društvenim mrežama dijeli i zanimljive trenutke iz njenog i Davidovog života, pa je posljednjim snimkom na TikToku nasmijala sve svoje pratioce.

Najprije je ona pokazala kako izgleda njeno svakodnevno šminkanje i dnevna rutina za lice, a potom ju je David Beckham imitirao i sličnim pokretima četkicom za šminku pokazao kako izgleda njegova rutina.

Video je za jako kratko vreme prikupio veliki broj pregleda i komentara.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare