privlači ga novac

De Bruyne već odlučio gdje će igrati nakon Cityja: “U mojim godinama morate da…”

Kevin De Bruyne uzbunio je klubove Saudijske Arabije otkrivši da želi napustiti Manchester City ovog ljeta.

32-godišnji ugovor s prvakom Premier lige istječe na kraju sljedeće sezone i bez jasnih naznaka o njegovoj budućnosti u Engleskoj, De Bruyne vaga svoje opcije.

Daily Mail otkrio je još u februaru da su dužnosnici saudijske Pro lige spremni intenzivirati svoje napore kako bi odvukli De Bruynea iz Premier lige.

Sada, kad su ga pitali o potencijalu prelaska na Bliski istok, De Bruyne - koji već zarađuje 300 hiljada funti sedmično u Cityju - priznao je da ga 'nevjerojatne količine novca' u ponudi čine atraktivnom destinacijom koju bi bilo teško odbiti.

'Imam još godinu dana ugovora, pa moram razmisliti što bi se moglo dogoditi', rekao je za belgijske novine Het Laatste Nieuws.

'Moj najstariji sin sada ima osam godina i ne zna ništa osim Engleske. Pita i koliko dugo ću igrati za City. Jednom kada dođe trenutak, morat ćemo se s time nositi na određeni način.

'U mojim godinama moraš biti otvoren za sve. Govorite o nevjerojatnim količinama novca u onome što bi moglo biti kraj moje karijere. Ponekad morate razmišljati o tome.'

De Bruyne je dodao: "Ako tamo igram dvije godine, moći ću zaraditi nevjerojatnu količinu novca. Prije toga sam morao igrati nogomet 15 godina. Možda još neću ni dostići taj iznos.

"Onda moraš razmisliti što bi to moglo sljedeće značiti. Ali u ovom trenutku još nisam morao razmišljati o tome."