JOŠ JEDAN FEMICID

Detalji jezivog ubistva u Gradačcu: Beživotno tijelo majke pronašla kćerka

Sinoć je Bosnu i Hercegovinu ponovo potresla vijest o jezivom femicidu, pa potom i samoubistvu koji su se sinoć dogodili u Gradačcu kada je muž ubio ženu, pa nakon toga izvršio samoubistvo u Srebreniku.

U izjavi za medije Adnana Sprečić, portparolka Uprave policije MUP TK, kazala je da je tijelo žene pronašla kćerka.

"Na mjesto događaja odmah po prijavi, upućena je patrola policije PS Gradačac koja je potvrdila navode prijave, te obezbjeđuje mjesto događaja. Dolaskom dežurne ekipe SHMP Doma zdravlja Gradačac i ljekara mrtvozornika na licu mjesta konstatovana je smrt H. M. O događaju je obaviještena dežurna tužiteljica KTTK-a, koja je izašla na mjesto događaja, te rukovodi uviđajem, a uviđaj i druge istražne radnje vrše istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK-a" saopćeno je sinoć iz Uprave policije MUP TK.

Podsjetimo, stravičan zločin prošle godine u ovom gradu također je uznemirio javnost bh, ali i regionalnu javnost kada je Nermin Sulejmanović monstruozno ubio bivšu suprugu Nizamu Hećimović pucavši joj u glavu i sve prenoseći na Instrargamu.

U svom pomahnitalom pohodu, Sulejmanović je ubio još dvoje ljudi, troje ranio, te na kraju presudio sam sebi. Suprugu je ubio pred djetetom, koje je ostavio u lokvi krvi.