PUCNJAVA U BARU

Detalji mafijaškog obračuna u Crnoj Gori. Ubijen Škaljarac, nagađalo se da odaje informacije protivničkom klanu

Malo poslije devet sati u centru Baru se dogodila pucnjava u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. Mondo piše kako je ubijen 29-godišnji Edmond Mustafa, pripadnik Škaljarskog klana.

Dodaju kako je Mustafa otprije poznat policiji, a u posljednje vrijeme se nagađalo da se okrenuo protiv Škaljaraca i da odaje informacije protivničkom klanu. RTCG navodi kako je nepoznati počinitelj iz vatrenog oružja ispalio više hitaca prema Mustafi koji se nalazio u blizini jedne poslovne banke.

Uviđaj u toku

Nakon što je ispalio hice, napadač se udaljio motorom iz Ulice Maršala Tita. Očevici iz ugostiteljskih objekata su za Vijesti.me kazali su da su čuli više hitaca te da je sa žrtvom bila i jedna ženska osoba.

Prema prvim informacijama, Mustafa je bio u društvu svoje sestre. Policiji je navodno poznat identitet izvršitelja ubistva.

Policija je blokirala grad i u toku je potraga za jednim ili više počinitelja. Na mjesto događaja stigli su policija i hitna pomoć. U toku je policijski uviđaj, nakon kojeg bi trebalo biti poznato više informacija.