Istraga u toku

Detalji ubistva policijskog inspektora u Bijeljini: Uhapšen sin poslanika u NSRS

Nema informacija o ranjenima

Policijski inspektor Nenad M. iz Bijeljine ubijen je noćas u pucnjavi ispred noćnog kluba u Bijeljini, a uhapšene su četiri osobe zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu sa ovim zločinom, piše Bijeljina info.

Prema nezvaničnim saznanjima, uhapšen je Nikola Kokanović, sin Zorana Kokanovića člana Socijalističke partije i narodnog poslanika, piše ATV.

Iako se u pojavila informacija da je i jedna osoba, odnosno radnik obezbjeđenja ranjen u pucnjavi, kako je potvrđeno, nema informacija o ranjenima u pucnjavi, pišu Nezavisne.

Pucnjava u kojoj je iz vatrenog oružja usmrćen inspektor dogodila se oko ponoći ispred bijeljinskog noćnog kluba "Jil".

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Bijeljina, sinoć oko 23,57 časova prijavljeno je da je u ulici Meše Selimovića u Bijeljini, pucano iz vatrenog oružja na policijskog službenika N.M. koji je tom prilikom od zadobijenih povreda smrtno stradao.

ATV nezvanično saznaje da je N.M. na izlazu iz kluba, pogođen sa dva hica iz vatrenog oružja.

"Sve mjere i radnje u vezi sa ovim krivičnim djelom preduzimaju se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, a u okviru dosadašnje istrage više lica je privedeno od strane policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina i Uprave kriminalističke policije", navode iz policije.

Na licu mjesta se nalazi veliki broj policije, koja je nakon ubistva blokirala šire područje oko mjesta zločina, te zaustavljala i kontrolisala sva vozila i prolaznike.

Tačne okolnosti ubistva se istražuju.