novosadska barbika

Dijeta Nataše Bekvalac topi 10 kila za mjesec dana

Za to je osim redovnih treninga, zaslužna i dijeta Nataše Bekvalac, odnosno režim ishrane kojem je novosadska barbika vjerna

Srbijanska pop pjevačica Nataša Bekvalac u posljednje vrijeme izgleda odlično. Za to je osim redovnih treninga, zaslužna i dijeta Nataše Bekvalac, odnosno režim ishrane kojem je novosadska barbika vjerna godinama unazad.

Izvajani i zategnuti mišići, ali i mladolik izgled, rezultat su dugogodišnjih treninga, ali i prilagođenog načina ishrane.

„Više nema govora o tome da mogu jesti šta hoću i kad hoću ili da ne vježbam ništa. Prije 15 godina mogla sam da kažem da mi je to samo genetika, ali sada se stvari promijenile. Svaki dan imam tačan plan – znam kakvu hranu unositi, koliko vode treba popiti i koliko se trebam kretati. Moram biti u top formi u svakom trenutku. Ako propustim 10 dana vježbanja, veoma to primijetim“, rekla je pjevačica.

Dijeta Nataše Bekvalac

Iz jelovnika je izbacila pojedine namirnice i uspjela je da smršavi čak 10 kilograma za mjesec dana.

„Izbacila sam pecivo, krompir, soju, grah, buraniju, tjesteninu, grašak, rižu, grickalice, slatkiše i sokove. Voće sam jela samo nedjeljom.

Tako sam uspjela da skinem višak kilograma za kratko vrijeme“, rekla je Nataša jednom prilikom.

Ni meso ne isključuje iz jelovnik

"Smjela sam da jedem sve vrste mesa, samo nisam smjela pretjerano masno. Čak sam jela jaja na sve načine, mliječne proizvode, ali nisam pretjerivala sa kačkavaljem i feta sirom.

Svježe povrće sam unosila u neograničenim količinama. Najviše sam jela kupus, zelenu salatu, krastavac, karfiol, brokoli, luk i paradajz, kao i orašaste plodove. Dnevno sam pila po dvije i po litre vode.

Nataša je istakla da je najvažniji redoslijed konzumiranja namirnica.

„Prvih šest dana u sedmici sam jela sve, od salate do mesa, a sedmog dana za doručak i ručak namirnice sa „zabranjene liste“ poput tjestenine, krompira i riže.

Slatkiše – nikako. A kad bi mi se jeo neki desert, uzela bih kašiku meda ili integralni keks. Poslije sedmog dana sve ispočetka i tako do željenih rezultata“, objasnila je Nataša Bekvalac, piše Gloria.