DNEVNI HOROSKOP

Djevice imaju preambiciozne planove, Jarcima dan sa jakim emocijama

Evo šta su vam zvijezde pripremile za danas.

Ovan

Jaka energija i volja danas vam daju odlične mogućnosti da svoje ideje i prijedloge prezentujete saradnicima. Hedonizam naglašen u emotivnim odnosima – dan je kao stvoren za uživanje i strast sa emotivnim partnerom.

Bik

Jaka potreba za isticanjem, ambicioznost ali i solidna podrška za vaše planove. Imate dovoljno snage i energije da postignete ono što želite. Potrebno vam je više ljubavi nego inače. Posesivnost prema voljenoj osobi.

Blizanci

Imate osjećaj da trošite dragocjene trenutke na nepotrebne sitnice, koje poslovni partneri zahtjevaju od vas. Nadate se pozitivnom odgovoru po pitanju koje vam je bitno. Ustručavate se da se otvorite prema nekom ko vam se dopada.

Rak

U poslovnom segmentu ćete biti spremni da se prilagodite, čak i ako okolnosti ne idu vama na ruku. Shvatate da morate napraviti kompromis.U kontaktu sa voljenom osobom možete se postaviti kao isključivi i posesivni. Naglašena ljubomora.

Lav

Danas vam izmiče podrška koju ste očekivali. Nadređeni samo djelimično stoji iza vaših planova. Povremeno napeti odnosi sa kolegama. Mogućnost za zanimljiv kontakt preko posla sa osobom sa kojom ćete odmah ostvariti dobru komunikaciju.

Djevica

Vaši su planovi preambiciozni, pa je pitanje da li ćete i u kojoj mjeri moći da ih ostvarite. Nije povoljan trenutak za nešto novo, okrenite se ka završetku postojećih obaveza. Osjećate vrlo intenzivnu privlačnost prema nekom koga duže poznajete.

Vaga

Danas vam slijedi mogućnost troškova i u privatnoj, ali i u poslovnoj režiji. Obratite pažnju ako ste privatnik – vodite računa gdje vam odlazi novac. Potrebno vam je više pažnje od strane voljene osobe, jer se osjećate nesigurno.

Škorpija

Vaše riječi danas imaju težinu, pa obratite pažnju na kontakte sa drugima. Velike promjene u planovima remete vam dnevne obaveze. Osjećaj da ne možete da kontrolišete ono što vam se dešava na emotivnom planu. Ne presirajte voljenu osobu.

Strijelac

Odlični kontakti i dogovori ako budete slijedili intuiciju. Ono što vas može kočiti jesu okolnosti koje su nešto komplikovanije nego inače. Osjećaj da u partnerskim odnosima nešto nije u redu neće vas napuštati tokom cijelog dana.

Jarac

Imate potrebu da neke ljude ubjeđujete u svoje namjere, ciljeve, ali se potrudite da budete taktičniji. Što više budete potencirali na nečemu, druga strana se više može povlačiti. Danas vas mogu obuzeti snažne emocije. Ne budite ljubomorni.

Vodolija

Dan je dobar za bavljenje detaljima, sitnim stavkama, posljednjim 'glancanjem' obaveza ili dogovora. Fokusirajte se na ono što morate završiti. Potreba da sa voljenom osobom provedete više vremena nasamo. Cijeli dan ćete razmišljati o partneru.

Ribe

Možda ste preuzeli na sebe više nego što možete uraditi. Planovi nisu u skladu sa mogućnostima, pa ćete se vjerovatno upetljati u detaljima. Neophodno vam je da ostvarite pravu komunikaciju sa voljenom osobom. Ipak, danas stoje mogućnosti nesporazuma.