skup u laktašima

Dodik okupio gomilu pravnika pa najavio: BiH će izgubiti proces protiv mene

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik kazao je kako se danas u Laktašima održao "konstitutivni sastanak" ne bi li se pokušao spasiti tužbe koje se vodi protiv njega.

Nije on to tako rekao, već je sazvao gomilu "eskeparata" na svoj teren, u Laktaše, pa se oglasio se na društvenim mrežama.

"BiH će izgubiti na neustavnom Sudu BiH u političkom procesu koji se vodi protiv mene kao predsjednika Republike Srpske i direktora Službenog glasnika Srpske Miloša Lukića.

Zbog velike zainteresovanosti akademske zajednice, pravne struke, danas je u Laktašima održan konstitutivni sastanak o političkom procesu koji se vodi protiv mene i direktora Službenog glasnika Srpske na nivou pravosuđa BiH.

Okupili smo se kako bismo saslušali sve dobronamjerne ljude koji žele da svojim sugestijama, opservacijama i uvidima daju doprinos u odbrani pred lažnim Sudom BiH, koji je takav kakav jeste - neustavan, i koji prihvata da nelegalni i neizabrani tzv. visoki predstavnik pokreće postupak protiv legalno izabranog predsjednika i direktora Službenog glasnika".