predsjednik rs

Dodik: SNSD izlazi na lokalne izbore. S obrazom

"SNSD izlazi na predstojeće lokalne izbore sa obrazom među ovaj narod. Vjerujem da će građani prepoznati grešku sa posljednjih lokalnih izbora i da će ovaj put podržati SNSD u Modriči", rekao je predsjednik RS Milorad Dodik danas novinarima u Modriči gdje je prisustvovao svečanoj konvenciji Opštinskog odbora SNSD-a.

Dodik je istakao da je očigledno da u Modriči postoji pogrešan izbor prije četiri godine, navodeći da SDS i njihov tadašnji kandidat ništa nisu učinili za razvoj ove opštine.

Prema njegovim riječima, SNSD je pokušao da radi sa tom strankom, ne samo partijski, već i na republičkom nivou.

"Mislim da mlade ekipe ljudi u SNSD-u srednje generacije poprimaju veliko povjernje u članstvu. Na mnogim mjestima kandiduju se mladi koji treba da ponesu teret budućih odluka. Ovdje sam kao politički veteran još da ih podržim, da stanem iza njih i da ih ohrabrim", rekao je Dodik.

On je uvjeren da će OO SNSD-a Modriča pokušati da riješi sva goruća pitanja u toj opštini i da ovu lokalnu zajednicu vrati na stare staze slave koje je nesumnjivo imala dok je na vlasti ovdje bio SNSD.

Dodik je poručio da će SNSD učiniti sve da pokaže da može da uradi konkretnnje stvari, a da je na Modriči i njenim građanima i biračima da to prepoznaju i da ukažu povjerenje.

Konvenciji su, osim Dodika, prisustvovali i generalni sekretar SNSD-a Srđan Amidžić, narodni poslanici sa područja ove regije, predsjedniik OO SNSD Modriča Borislav Rakić koji je i kandidat ove stranke za načelnika Opštine, članovi i simpatizeri SNSD-a.