BLISKI SUSRETI

Dok se Kate Middleton bori s rakom, William ulovljen u pubu s drugom ženom

Kolumnist Richard Eden u kolumni za MailOnline otkrio je da je William viđen u pubu, a Kate Middleton nije bilo ni traga.

'Princ Harry rekao je da su on i Meghan pobjegli iz Britanije 2020. godine 'strahujući za živote', ali čini se da njegov brat, princ William uživa ​​u prilično normalnom životu. Svratio je u pub u sjevernom Norfolku za vikend sa svojom svekrvom', piše kolumnist Richard Eden za MailOnline.

Dodao je da u pubu nije bila Kate Middleton.

Poznato je da je Carole Middleton velika podrška svojoj kćeri pa nije čudno da je otputovala u Norfolk za uskrsne praznike kako bi pomogla Kate i Williamu s djecom, prinčevima Georgeom (10) i Louisom (4) te princezom Charlotte (8).

Britanski mediji pišu da je Carole očajna nakon što je njenoj kćeri dijagnosticiran rak. Navodno ju je snimka u kojoj Kate nakon višemjesečnog špekuliranja otkriva da se podvrgnula preventivnoj hemoterapiji jako pogodila.

Tokom godina u više se navrata moglo vidjeti da su majka i kći jako bliske, a Carole je bila velika podrška kćeri i zetu. Naime, kako žive blizu, često je brinula za unuke, a nakon što je doznala da se njena kći mora podvrći liječenju, stavila se na raspolaganje njoj i zetu.

Kraljevska stručnjakinja Jennie Bond je pozvala javnost da pokaže suosjećanje s Kateinom majkom koja je morala čitati o strašnim teorijama koje su fanovi kraljevske porodice dijelili po društvenim mrežama.

‘Trebali bismo misliti i na još jednu majku u ovoj priči, Carole Middleton. Iako Catherine ima 42 godine, ona je i daje Carolina mala djevojčica. Gledati je kako prolazi kroz to i izdržava pritisak da sve objasni mora da je bilo očajnički teško’, rekla je Jennie za The Mirror.

'Ona je, bez sumnje, bila izvor snage za Kate i utješne prisutnosti za djecu, no i njoj treba utjeha’, ističe Bond.

Koliko joj je važna majčina podrška, Kate je dokazala već prvi put kad je viđena u javnosti nakon operacije. Princeza je snimljena u autu koji je vozila Carole Middleton.

‘Bio je divan sunčan dan, a Kate je vozila njena mama. Princeza je sjedila na suvozačkom sjedalu, imala je sunčane naočale, ali dobro se vidjelo da njih dvije razgovaraju’, ispričali su svjedoci.