Okršaj susjeda

Drama kod Splita: Jedna osoba propucana, a druga napadnuta sjekirom dok je išao pomoći povrijeđenom

Večeras oko 19,30 sati na ulici u Kaštel Štafiliću, kod Splita (Hrvatska), došlo je do pucnjave u kojoj su dvije osobe povrijeđene te su prevezene u splitsku bolnicu na pružanje daljnje liječničke pomoći, javlja Slobodna Dalmacija.

Prema prvim neslužbenim informacijama, radi se o mogućem okršaju susjeda u kojem je jedna od žrtava propucana iz vatrenog oružja dok je druga žrtva najvjerovatnije brutalno izudarana. Počinitelj je star 50-ak godina i uhapšen je, a godine i stanje povrijeđenih zasad nije poznato.

Policija na mjestu događaja provodi uviđaj.

Kako Slobodna Dalmacija neslužbeno saznaje, jedna osoba je propucana, a druga napadnuta sjekirom! I ta druga osoba je navodno išla pružiti pomoć povrijeđenom pa ga je počinitelj sjekirom udario po glavi.

Neslužbeno se saznaje da je počinitelj prijavljivan i prije. Naime, prijavljen je zbog pokušaja ubistva i nedopuštenog držanja oružja. Terete ga da je u trbuh ubo mladića, također u Kaštel Štafiliću. Osumnjičenog je uzrujalo što mu je mladić mokrio po kući.

Kod osumnjičenog je nađena puška M-48, kao i punjenje za ručni bacač te tromblonska mina. Priznao je djelo. Tada je pušten nakon ispitivanja…