Kakva drama

Drama u kući Džinovića: Melina napala Harisa, on u 2 sata iza ponoći izašao iz policije, predao i pištolj

FOTO: ALEKSANDRA ALEKSOV/RINGIER

Pjevač Haris Džinović je oko dva posle ponoći izašao iz policijske stanice u kojoj je davao izjavu povodom napada Meline Džinović.

Ekipa "Blica" uslikala je Harisa Džinović ispred policijske stanice nakon što je prijavio bivšu suprugu Melinu Džinović zbog napada. On je i predao pištolj za koji ima dozvolu.

Haris je, kako saznajemo, izjavu povodom napada, koji se dogodio sinoć u njegovom domu od strane Meline, davao pet sati.

Haris se, nakon što je dao izjavu policiji, oglasio za "Blic" i otkrio da je Melina Džinović upala u vilu na Senjaku, u kojoj živi sa kćerkom Đinom i sinom Kanom, i napala ga verbalno.

"Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo da uđe, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene da napadne fizički, mnogo gore je psihički, verbalno! - kazao je Haris.

"Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, sa policijom sve vreme da saznam razlog - dodao je Džinović za "Blic".

Haris je iz policijske stanice izašao sa sinom Kanom koji je sve vrijeme bio uz oca i advokatom. Ispred stanice ih je sačekao Kanov drug.

Sporim hodom i umoran ušao je u kola i otišao prema svojoj kući.

Melina prošla pored sina, nije mu se ni javila

Podsjetimo, sinoć je Melina prošla svojim automobilom i nije se javila sinu, sa kojim, kako je Haris nedavno otkrio, ona već neko vreme ne komunicira. Melina nije ušla u policijsku stanicu u trenucima u toku noći kada je naša ekipa bila ispred.

Haris pozvao policiju nakon napada

Sinoć je Haris pozvao policiju kako bi Melinu izbacio iz doma, a pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mjesta, nakon čega je Melina izjavila da je Haris maltretira.

Policija je Harisu potom privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega.