kritike se šire

Ecclestoneova desetogodišnja unuka izazvala buru negodovanja. Evo zašto

Američka megazvijezda Taylor Swift za vikend je održala tri koncerta u engleskoj prijestolnici Londonu. Na jednom od nastupa bile su i Tamara Ecclestone s kćeri Sophijom. Prije i tokom koncerta Tamara je objavila fotografije "Fifi" na kojima desetogodišnjakinja nosi haljinu s resicama i svjetlucave čizme do koljena. Sophia također ima upečatljiv make-up.

Osim ohrabrenja za svoju lijepu kćer, Tamara Ecclestone, kći bivšeg šefa Formule 1 Bernieja, dobila je i žestoke kritike svojih pratitelja.

O Sophijinoj fotografiji Swiftie mama Tamara piše kako je uzbuđena zbog nastupa američke pjevačice. No, veliki broj njenih obožavatelja na Instagramu negoduje zbog Sophijinog outfita: i outfit i šminka su, prema kritičarima, "neprikladni" za desetogodišnjakinju.

No, ne sviđa se svima odjeća Tamarine kćeri: "Fifi" također dobiva veliku podršku za svoj stajling Taylor Swift. Njena mama još nije odgovorila ni na jedan negativan ni na pozitivan komentar.

Inače, nije prvi put da je Tamara Ecclestone svoju kćer našminkanu i elegantno odjevenu fotografirala i to objavila na Instagramu. Posljednjih nekoliko puta kada je 39-godišnjakinja svoju stiliziranu Sophiju pokazala na društvenim mrežama, također je iskriticizirana.

Čini se da majci dvoje djece ne smetaju negodujući komentari: Samo dan nakon fotografije sa Swiftie, Tamara je kćer pokazala u ljetnoj haljinici i štiklama na nogama, Prada torbom u desnoj ruci i našminkanu.