postoji greška serija prijatelji
Pakleni Šund

Fanovi tek shvatili da postoji greška u čuvenoj epizodi ‘Prijatelja’

Obožavatelji “Prijatelja” ponovo proživljavaju živote omiljene ekipe, s obzirom na to da je serija postala dostupna i na streamingu Netflixa. Međutim, mnogi tvrde da postoji greška koja decenijama nije bila uočena.

U epizodi četvrte sezone popularnog američkog sitkoma, “The One With The Embryos”, Monica i Rachel bore se protiv Chandlera Joieja za Monicin veliki stan. Tu igru je smislio Ross.

Igra, koja počinje tako što se momci i djevojke takmiče ko koga bolje poznaje, zaoštrava se. U jednom trenutku ulog je stan. Djevojke na kraju gube, a Monica u svom stilu poludi zbog novonastale situacije. Međutim, fanovi su primijetili nešto čudno.

“Nakon što su momci pobijedili u igri i kad je Rachel odbila da se preseli, Monica kaže: “Da smo mi izgubile, natjerale bismo momke da se riješe patke i pileta, zar ne?’ Nema smisla to što je rekla. Trebalo je vjerovatno reći ‘da su oni izgubili’ ili ‘da smo mi pobijedile'”, pišu ljudi na mrežama.

“Sad sam ovo morao da provjerim. I istina je, Monica zaista kaže ‘da smo izgubile’. Ne mogu da vjerujem da niko to nije primijetio”, “Morao sam da premotam pet ili šest puta samo da provjerim da nisam poludio”, složili su se drugi s ovim zapažanjem.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare