Vidite li ih i vi?

Fanovi uočili bizarne detalje na fotografiji princa Williama i Kate s djecom

Tradicionalna godišnja fotografija britanskog princa Williama (41) i princeze Kate Middleton (42) pokrenula je rasprave na društvenim mrežama. Par je pozirao zajedno s djecom - princom Georgeom, princezom Charlotte i princem Louisom, a fanovi kraljevske porodice primijetili su bizarne detalje.

"Slika je divna, ali na prvi pogled pomislio sam da George nosi malu krunu. To je zbog načina na koji svjetlost pada na njegovu kosu. Ali jednom kada to primijetite, ne možete zanemariti. Intrigantna igra svjetlosti dodala je dodatni sloj fascinacije već cijenjenom porodičnom portretu", primijetio je jedan korisnik.

Rasprava se pokrenula i zbog Williamove 'nevidljive' lijeve noge. Jedni govore da je zbog greške u Photoshopu, a drugi da se radi o optičkoj iluziji.

"Photoshop propust. U ovoj slici postoji dodatna noga! Kako fotograf nije primijetio", glasio je jedan od komentara.

Mnoštvo korisnika pisalo je da se radi o Photoshopu, a izdvojili su još neke bizarne detalje.

"Princu Louisu nedostaje prst. A i na fotografiji se vidi 11. noga", pisali su.

Ipak, nekima je fotografija kristalno jasna i ne vide nepravilnosti na njoj.

"Ne, ne vidim dodatnu nogu ili bilo koji prst koji nedostaje. Nisam vidio ništa loše na ovoj fotografiji i to je bio moj prvi dojam. Pretpostavljam da ako želiš nešto tražiti, naći ćeš nešto. Potrudite se više da samo uživate u porodičnim fotografijama ljudi", glasio je jedan od komentara.