Sport

FK Borac odbio ostavku trenera Lalatovića: Naša borba tek počinje

Upravni odbor Fudbalskog kluba Borac ne prihvata ostavku Nenada Lalatovića koji ostaje šef stručnog štaba banjalučkog premijerligaša.

"Nenad Lalatović, stručni štab i igrački kadar imaju punu podršku svih članova UO FK Borac na putu ka ostvarenju zacrtanih ciljeva u tek započetoj sezoni.

Od zacrtanog, 10. juna, kada smo krenuli sa pripremama za novu sezonu ne odstupamo ni pedalj. Naši ciljevi su jasni-povratak trofeja u Banju Luku. Naši ciljevi nisu ni bliži, ni dalji nakon tri odigrane utakmice u novoj sezoni.

Štaviše, naša borba tek počinje. I neće biti nimalo laka. Onaj ko je pomislio da će taj put, tek pukim dolaskom Nenada Lalatovića, biti lak-neka se zapita kada je to bilo lako?

Kada je to, za skoro stotinu godina postojanja FK Borac, nešto bilo lako? Zato, FK Borac u našim očima jeste Velikan. Zato što je uvijek bio borac. Ali, diči se naš Borac još nečim što ga čini jedinstvenim.

Nema tog kluba u regionu, pa i šire, koji ima više “prijatelja” nego što je naš i više onih koji se kunu u svoju “ljubav” ka Borcu i Banjoj Luci. To su isti oni “prijatelji” koji danas glasno zazivaju smjenu Nenada Lalatovića, a do juče su bili najgrlatiji skandirajući mu ime i prezime",. objavili su iz FK Borac.