Politika

FOTO Sarajevski SDP: Dokazali smo da može i mora bolje!

“Trideset dana predizborne kampanje je iza nas. Sarajevski SDP je pokazao da je moguće voditi pozitivnu kampanju bez uvlačenja u političke igre, nadmudrivanja riječima i komentarisanja drugih politika”, objavila je Socijaldemokratska partija.

“Predstavljali smo rezultate našeg rada, isticali kakvi su naši planovi za budućnost, koja će sa pravim ljudima na pravim mjestima donijeti ono što nam je nedostajalo svih ovih godina.

U Sarajevu smo za kratko vrijeme pokazali da znamo raditi. Uz podršku svih ljudi, potpuno ćemo promijeniti sliku i Sarajeva i Bosne i Hercegovine. Jer smo pokazali i da možemo.

Imali smo svoj pravac i prije i tokom kampanje. Nastavit ćemo tim putem. Građani su to prepoznali, vjeruju nam i zato hrabro idemo do pobjede.

Imamo najbolje liste za sve nivoe vlasti i sasvim je izvjesno da ćemo biti presudni za sve odluke.

U nedjelju budite glas za ljepšu budućnost svih ljudi, prepoznajte prave vrijednosti i omogućimo da svane bolji dan u svakom dijelu naše jedine Bosne i Hercegovine.

Poruke su ovo sa skupa koji je održan večeras u Novom Gradu, posljednjeg u nizu skupova u svim općinama Kantona Sarajevo”, objavio je sarajevski SDP.

Na skupu su se obratili nositeljice i nositelji kandidatskih listi za sve nivoe vlasti, predsjednik sarajevskog SDP-a Adnan Šteta i kandidat za člana Predsjedništva dr. Denis Bećirović.

Podršku skupu i ovog puta pružio je predsjednik SDP-a Nermin Nikšić.

Prisustvovao i Nikšić
Bećirović među prisutnima
Obratila se i Karić
Obraćanje predsjednika kantonalna organizacije Adnana Šete


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare