DOSADILI IM LIKOVI

Glumci koji su tražili od reditelja da ubiju njihove likove u filmovima i serijama

Teško je zamisliti da je nekome zabavno otkriti da je njegov lik ubijen u hit-seriji ili filmskoj franšizi i da je ostao bez posla. Ali ponekad su glumci tražili, pa čak i molili reditelje i scenariste sedmicama, mjesecima ili čak godinama da ubiju njihov lik. Ovo su neki od njih:

Jeremy Renner

Jeremy Renner nije bio zadovoljan načinom na koji je njegov lik Hawkeye prikazan u Osvetnicima, rekavši da to nije ono što je on potpisao da glumi, i istaknuo je koliko je vremena u filmu proveo kao Lokijev sluga kontroliran umom.

Zapravo, tako se loše provodio snimajući film da bi išao okolo pretvarajući se da njegov lik ima srčani udar kako bi sugerirao producentima da bi trebao biti ubijen.

Paul Walker

Uoči četvrtog nastavka Brzi i žestoki, Paul Walker je otkrio: "Htio sam izaći ovaj put. Mislio sam da smo završili s drugim i treći se nekako pojavio i ovaj put je Vin nazvao i rekao: 'Hej, napravimo još jedan.' Ja sam rekao Justinu Linu da želim umrijeti. Rekao je da se to neće dogoditi."

Alec Guinness

Alec Guinness navodno je molio Georgea Lucasa da ga ubije u Ratovima zvijezda i vrlo je otvoreno kritizirao dijalog njegovog lika Obi Wana. "Jednostavno nisam mogao nastaviti govoriti te prokleto grozne rečenice. Bilo mi je dosta", rekao je.

Sean Connery

Seanu Conneryju bila je muka od uloge Jamesa Bonda i želio je njegovu smrt. Čak je jednom rekao: "Oduvijek sam mrzio tog prokletog Jamesa Bonda - volio bih ga ubiti."

Daniel Craig

I Daniel Craig je također želio Bondovu smrt, čim je završio prvi film. "Iskreno sam mislio da ću snimiti jedan film o Bondu. Ali tada smo već znali da je hit. Pitao sam Barbaru Broccoli: 'Koliko još? Tri? Četiri?’ Rekla je: 'Četiri!' Rekao sam, 'OK. Onda ga mogu ubiti?' Rekla je: Da.'"

Sophie Turner

Sophie Turner rekla je Just Jaredu da želi da njezin lik Sansa umre u Igri prijestolja nakon što se osveti. "Želim da osveti smrt svoje porodice i sve ostalo. Ali onda na neki način želim da umre na kraju jer želim veliku scenu smrti."

Što se tiče vrste smrti, Turner je predložila: "Nešto što će trajati cijelu epizodu, poput trovanja, to stvarno može trajati. Samo duga, spora smrt."

Troian Bellisario

Troian Bellisario rekla je W-u da je pokušala ubiti svoj lik Spence u Pretty Little Liars jer je smatrala da su likovi u seriji postali zanimljiviji nakon što su umrli. Međutim, njezin lik preživio je do kraja.

Ashley Madekwe

Ashley Madekwe napustila je Revenge nakon što njezino mišljenje nije bilo uvaženo zbog "razloga scenarista". Nakon što je vijest otkrivena, tvitala je da želi da njezin lik umre u "plamenu slave" dok nosi skupu odjeću. Međutim, njezin lik nije umro, već je protjeran u svoj rodni grad.

Paul Wesley i Ian Somerhalder

I za kraj, kako su se Vampirski dnevnici približavali kraju, i Paul Wesley i Ian Somerhalder (koji su glumili glavne uloge Stefana i Damona) mislili su da bi njihovi likovi trebali umrijeti. "Htjeli smo da braća zajedno izađu s praskom. I svađali smo se ko će umrijeti", otkrio je Wesley.