mujakić pristao

Gotovo je: Partizan dovodi reprezentativca BiH

Aleksandar Stanojević odveo je FK Partizan od čak 36 fudbalera u Terme Čatež u Sloveniju, a ekipa će uskoro postati brojnija za još jedno ime, piše Mozzart Sport.

Jer kako saznaje Mozzart Sport, crno-bijeli su sve utanačili oko dolaska Nihada Mujakića, 26-godišnjeg štopera koji stiže iz Ankaragucua. Baš tamo ga je primijetio Stanojević dok je vodio Konyu, a imao je od koga i da se raspita o njegovim kvalitetima, jer je Mujakić dijelio svlačionicu sa Gajasom Zahidom, dok ga je u reprezentaciji Bosne i Hercegovine vodio nekadašnji Partizanov strateg Savo Milošević.

Dok Mujakić i zvanično ne potpiše, samo jedno novo lice u crno-bijelom taboru. Napadač Đorđe Jovanović jedino je dosadašnje pojačanje ekipe, koja će ovog ljeta, između ostalih, ostati bez Mateusa Saldanje i Sameda Baždara.

Možda zato zbuni ova brojka od 36 imena, ali Stanojević je riješio da do 28. juna isproba i najtalentovanije momke iz omladinskog tima. Put Slovenije je krenuo i Natan De Medina, iako u prvoj sezoni u Humskoj nije stigao ni da debituje za crno-bijele. Nešto duži odmor dobili su Zahid, Bibars Natho i Ksander Severina, koji će se ekipi pridružiti naknadno.