U BRAKU 45 GODINA!

Halid Bešlić izgubio 20 kg: “Prestao sam pušiti, a maknuo sam i alkohol od sebe”

Halid Bešlić otkrio je za InMagazin da je smršao čak 20 kilograma te da je prestao pušiti. ''Imao sam 125 kilograma pa 115, sad imam 105 i držim se tu, a trebao bih na 90. Ja sam se naglo udebljao pa me to malo opteretilo. Ja sam prestao pušiti, zbog toga sam se toliko udebljao", rekao je.

"Imao sam problema s venama, arterijama, ugrađena su mi dva stenta. Malo sam i alkohol maknuo od sebe, tako da sam sad fit i mogu pjevati. Probudi me usred noći, ja mogu zapjevati'', tvrdi Halid. Sa suprugom Sejdom je 45 godine u braku i imaju jednog sina. Htjeli su imati još djece, no Sejda nije mogla imati više djece.

Unuke viđa jednom mjesečno, a čuju se svaki dan

''Doktor je pogrešno konstatirao da je trudna, ali nije, ona je imala tumor na jajnicima. I kad je otišla na drugi pregled, onda su otkrili i operirali je, ali nije mogla više zatrudnjeti. Da smo otkrili na vrijeme i da je ostala na jednom jajniku, mogla je. I tako smo ostali na jednom djetetu", otkrio je Halid. Zato su centar njegovog svijeta 10-godišnji unuci, blizanci Lamija i Belmin Kan, koji žive s roditeljima u Njemačkoj.

''Šta može biti bolje od djeda? Kaže unuk Belmin: 'Mama, kupi mi ono.' Ona kaže: 'Ma nemam para', a kaže on: 'Ima deda para.' Ja ga gledam odozgo i rekoh 'ima deda', hahah. Ona voli plesati, svirala je i violončelo, voli pjevati, malo je sramežljiva, a sad, što će biti, nemam pojma. Uglavnom, muzikalna je. A unuk samo Ronaldo i Messi. Njega sam upisao na nogomet", kazao je Halid.