trajalo godinama

Haris Džinović nakon razvoda otvorio dušu pa otkrio detalje koji su šokirali javnost

Pjevač Haris Džinović i Melina Džinović danas su se zvanično razveli u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu.

Džinović je proveo 22 godine u zajednici sa modnom kreatorkom Melinom Džinović sa kojom je ima sina Kana i kćerku Đinu.

Sudski razveden

Par je riješio da stavi tačku na svoj brak. Nakon razvoda pjevač je otvorio dušu o braku. Kako je istakao, ona ga je godinama varala, sumnjao je, ali ništa nije provjeravao.

"Sudski sam razveden, po brzom postupku, bez odlaganja, novog ročišta, otvaranja procesa, nema žalbe, molbe, to je ekspresno riješeno. Ja sam slobodan čovjek poprilično dugo.

Najgora stvar koja se čovjeku može desiti u životu kada mu žena oduzima slobodu, bez obzira na brak koji funkcioniše ili ne.

Meni ona nije oduzimala slobodu, ali u zadnje vrijeme to nije bio brak, to je bila prevara. Prevareni muž zadnji sazna šta se dešava“, rekao je Haris, prenosi Nova.rs.

Istakao je da je jako razočaran:

"Ovo je klasična izdaja, udar na porodicu, a porodica je svetinja. Ovdje je porodica rasturena bez ikakvog razloga. Ja ga nemam, ja nisam doprinio razbijanju porodice.

Nije meni žao novca, meni je žao nepoštovanja, nezahvalnosti, žao mi je te izdaje, prodaje.“

Kaže da že "zakon reći šta je to što njoj pripada, može da joj ne pripadne ništa, a može i cijela kuća".

"Ne znam taj zakon, bit će kako će biti. Mi se nismo čuli, ona je napustila kuću, praktično je pobjegla, nestajala je, i odjednom je nestala bez ikakvog kontakta, čak i sa djecom.

Primijetio sam da je iznosila stvari, to su njene. Nnije se ona pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Skoro godinu je bilo izbjegavanje, čemu sam se ja čudio, nisam vidio nikakav razlog“, rekao je Haris za „Hype“ i dodao:

"Ja nju nikada u životu nisam udario, ponižavao, ništa nisam uradio loše, samo dobro. Ne znam čime sam ovo zaslužio.

Konačno sklonjen

Ona je bila ta koja je zagovarala da brak mora da opstane, da svi ljudi koji se razvode da prave grešku, da je brak institucija, sve je govorila u korist očuvanja braka, da bi to jednog dana kao grom iz vedra neba puklo.“

Problema u braku nije bilo, ona se odvajala od mene, družila se sa ženama, bila na putovanjima, bio sam malo po malo sklanjan. Danas sam konačno sklonjen.

Mislio sam da će me emocija slomiti, ali nije. Iz ove bitke sam izašao jači i spremniji, Bog mi je pomogao što se ovo desilo“, rekao je Haris.

Kaže da je tek sada saznao za njene prevare, koje su trajale godinama unazad.

"Nisam obraćao pažnju na to, sumnjao sam, nisam ispitivao, nisam slao ljude da je prate. Kad žena sama izlazi, na nju svi ‘skaču’.

Sa sinom se nije čula mjesec i po, krasna majka“, zaključio je Džinović.