panični pokušaji

HDZ optužuje: Uplašeni i histerični lažljivac Milanović razotkrio se do kraja

Milanović negator genocida

Uplašeni i histerični lažljivac Milanović razotkrio se do kraja i okreće pilu naopako. Sve što njega muči, svaljuje na predsjednika Vlade bez ikakvih argumenata, saopćio je HDZ reagirajući na saopćenje koje je poslijepodne stiglo iz Ureda predsjednika Hrvatske.

Iz HDZ-a se pitaju zbog čega se predsjednik Zoran Milanović boji što na čelo DORH-a (državno tužilaštvo) dolazi osoba izvan tog sistema.

"Njegovi panični pokušaji rušenja već završene i zakonito provedene procedure za izbor glavnog državnog odvjetnika, imaju samo jedan cilj: Zaštitu njega samog.

Prijetnja progonima, vrijeđanje novog glavnog državnog odvjetnika i miješanje u rad SOA-e, DORH-a i drugih nadležnih tijela – sve su to znakovi ozbiljne panike i straha. A ujedno i pokazatelj kako su institucije izgledale dok je on vodio Hrvatsku", poručuje HDZ, prenosi HRT.

Otvorenim zazivanjem krivičnog progona političkih neistomišljenika, ističu iz HDZ-a, Milanović se vratio u neka bivša vremena - tamo gdje mentalno i ideološki i pripada.

"Umjesto uloge predsjednika Republike koji bi trebao štititi Ustav i brinuti se o usklađenom djelovanju svih tijela državne vlasti, imamo Milanovića koji se otvoreno pridružuje oporbi u pokušajima destabilizacije vlasti.

A sad je otišao korak dalje i spustio se na razinu političke komesarke SDP-a Mirele Ahmetović, koja isto želi privatizirati represivni aparat da progoni druge, a sebe i svoje štiti", dodaju iz HDZ-a.