madžid šošić

Hrvati se raspisali o Hajdukovcu bez nastupa za prvu ekipu koji je debitovao za BiH

Italija je u zadnjoj pripremnoj utakmici pred završni turnir kao domaćin u Empoliju s 1:0 pobijedila je reprezentaciju BiH.

Jedini gol na susretu djelo je Interovog Davidea Frattesija, koji je pogodio u 38 minuti.

Debi za reprezentaciju BiH upisao je Hajdukov ofenzivni veznjak Madžid Šošić (21), koji je u aktuelnoj sezoni nastupao na posudbi u slovenskom Radomlju. Sošić je u igru ušao u 89. minuti. Šošiću je ovo bio prvi poziv u seniorsku selekciju BiH, u koju ga je uvrstio novi selektor Sergej Barbarez, a dosad je bio redoviti U-21 reprezentativac.

Barbarezov poziv zavrijedio je dobrim igrama u Hajdukovom partneru Radomlju, gdje je u 34 nastupa u svim natjecanjima ostvario učinak od deset pogodaka i tri asistencije.

"Šošić je u Hajduk stigao 2020. iz Željezničara kao najbolji kadetski strijelac BiH, ali dosad je iskustvo skupljao na posudbama.

"Prvo je bio u Zrinjskom, gdje je pretrpio tešku povredu prednjih križnih ligamenata zbog koje je pauzirao cijelu sezonu, a sada će mu završiti dvogodišnja posudba u Radomlju. Ugovor s Hajdukom vrijedi mu do 2026. godine", piše Index.hr.