objasnio zašto

Ibrahimović na zidu u kući ima samo jednu sliku: Moji sinovi moraju znati odakle hrana dolazi

Nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović objasnio je zašto u svom domu ne drži vlastite fotografije, a, umjesto toga, na zidu drži samo jednu simboličnu sliku kao podsjetnik sinovima Maximilianu i Vincentu.

"Nemam svoje fotografije na zidovima, ali to je moja ideja. U porodici moramo pamtiti odakle sva hrana dolazi, a to je od mojih stopala. To je podsjetnik za sve njih da svaki put kada uđu u moju teretanu, vide ta stopala", rekao je bivši nogometaš u intervjuu sa Piersom Morganom.

"Sve što sam rekao je važno da bismo znali odakle je sve došlo i zašto smo tu gdje smo danas. Nema mojih slika, rekla mi je Helena da me je gledala dovoljno. A to je važno i za moju djecu, važno je da me vide kao oca, a ne kao profesionalnog igrača Ibrahimovića. Ne bi trebali odrastati u mojoj sjeni, jer su važniji od mene i nikad neće doći u situaciju kada će se osjećati drugim ili trećim. Oni su prvi", zaključio je.

Inače, nakon što je najavio da odlazi u penziju, Ibrahimović je u junu na Instagramu objavio fotografiju svojih stopala koja je prikupila više od dva miliona lajkova.