PREMIJER LIGA BIH

Igman u sjajnoj šansi, trebaju zabiti gol protiv Borca, a onda na scenu stupa sudija Kazlagić. Pogledajte šta je uradio

Nova sudijska lakrdija viđena je danas na utakmici 15. kola Premijer lige BiH između Igmana i Borca, ovaj put u režiji Mirze Kazlagića.

On je sramotnim odlukama na štetu Igmana do krajnjih granica izrevoltirao igrače, navijače i stručni štab ovog tima.

U moru nevjerovatnih odluka koje je Kazlagić donio, najnevjerovatnije djeluje ona iz sudijske nadoknade kada je ničim izazvan prekinuo opasan napad Igmana i dosudio slobodan udarac za Borac.

Pomenuta situacija dogodila se u 2. minuti sudijske nadoknade, fudbaler Igmana je u šesnaestercu Borca primio loptu na prsa, potom se ista odbila do drugog igrača domaćeg tima koji je imao dobru priliku da uputi šut na gol Borca, no Kazlagić je prekinuo napad.

S obzirom da fudbaler Igmana definitivno nije igrao rukom, niti je na bilo koji način mogao napraviti prekršaj, nikome nije bilo jasno šta je Kazlagić ustvari svirao i kako je moguće da je uspio dosuditi slobodan udarac za Borac.

Fudbaleri Igmana su se uhvatili za glavu, navijači su počeli ubacivati stvari u teren, a živce je izgubila i klupa domaćeg tima pa je jedan od članova stručnog štaba dobio crveni karton, prenosi Sport1.