Mnogi bi bili zainteresovani

Imate samo jednu šansu: Evo kako kupiti ulaznice za Euro i koliko koštaju

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine mogla bi se plasirati na Evropsko prvenstvo naredne godine.

Ukoliko bi izabranici selektora Save Miloševića u baražu savladali Ukrajinu, našli bi se u grupi E, u kojoj se još nalaze Belgija, Slovačka i Rumunija.

Za zainteresovane, a ukoliko bi se Zmajevi plasirali, takvih bi bilo mnogo, ovo su pravila kako doći do ulaznica.

– Prodaja ulaznica obavljaće se isključivo preko sitea UEFA.

– Distribucija karata koje će biti isključivo u elektronskom formatu vršiće se preko aplikacije UEFA Tickets, koju će svaki nosilac ulaznice morati da instalira na svom telefonu.

– Registracija i apliciranje za ulaznice na sajtu UEFA za navijače počinje 4. decembra i trajaće do 12. decembra 2023. godine u 14 časova. I to je rok koji mora da se ispoštuje i ko u tom terminu ne aplicira – najvjerovatnije neće moći naknadno da nabavi ulaznice. U januaru 2024. godine UEFA šalje mejlove sa detaljima za plaćanje, nakon plaćanja, dobija se potvrda o plaćanju, a ulaznice će na UEFA Tickets aplikaciju biti distribuirane u maju/junu 2024. godine. QR kod na ulaznicama će se pojaviti oko 3 sata pred utakmicu.

– Svaki kupac ulaznica biće obavješten putem e-pošte da preuzme aplikaciju UEFA Tickets i prihvati uslove i odredbe prije nego što pristupi svojim ulaznicama.

– Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše četiri ulaznice po utakmici.

Najjeftinije ulaznice za grupnu fazu koštaju 30 eura, a one najskuplje idu do 200 eura. Naravno, u zavisnosti od toga gdje se nalaze sjedišta, kreće se raspon cijena ulaznica.

U osmini finala ulaznice će se moći nabaviti već od 50 evra po komadu, pa sve do 600 eura koliko su najskuplje. U četvrtfinalu one najjeftinije vrijede 60 eura, u polufinalu 80, a za finale je potrebno da izdvojite minimalno 95 eura.