nisu u dobrom odnosima

Intrige na kraljevskom dvoru: Otkriveno zašto je Meghan Markle bila ljubomorna na Kate Middleton

Meghan Markle mora da je nevjerovatno bila ljubomorna na Kate Middleton, tvrdi kraljevski stručnjak, i to iz samo jednog razloga.

Poznato je da dvije vojvotkinje već godinama nisu u dobrim odnosima. Šuškalo se o više razloga. Međutim, sada je otkriveno da sukob bukti baš zbog princa Harryja.

Urednica magazina Majesty Ingrid Stewart kaže da je vojvotkinja od Sussexa (42) možda bila ljubomorna na blisku vezu njenog supruga princa Harryja sa Kate, suprugom njegovom brata Williama.

„Nažalost, to ukazuje na Meghan, zar ne? Možda je Harry bio malo privržen u Kate. Ne, ne mislim ništa fizički, već prijateljski, porodično. Sjećate se kada su najbolji prijatelji bili Kate, William i Hari?

Uvijek je žudio za sestrom, rekao je to i princezi Diani. Psihološki, mislim da ju je jednostavno obožavao i uvijek je bio tamo, u Kensingtonskoj palači, u njihovom domu“, kaže Stewart.

Ingrid, čija je nova knjiga „Moja majka i ja" usredsređena na odnos aktuelnog kralja Charlesa III sa pokojnom kraljicom Elizabetom II, rekla je da je „ljubomorna vojvotkinja mislila da će biti princeza i živjeti u zamku Windsor“.

Umjesto toga, majka dvoje djece i njen suprug princ Harry, koji sada žive u Kaliforniji, u početku su bili „zaglavljeni“ u kući u Nottinghamu koju je Harry nekada zvao „moja koliba“, dok su "Williams i Kate imaju prelijepu kuću“.

„Mislim da je Meghan sigurno bila nevjerovatno zavidna, a zatim i ljubomorna na Kate.

Čula sam da je Meghan zapravo mislila da će biti princeza i živjeti u zamku Windsor.

Umjesto toga, tu su William i Kate sa ovom prelijepom kućom, dok su Meghan i Harrry u kolibi u Nottinghamu“, smatra Ingrid.

Štro se tiče šansi za pomirenje Kate i Meghan, kaže da distanca čini da pomirenje izgleda malo vjerovatno.