nova imena

Iznenađujući kandidati: Bayern započeo pregovore s dvojicom trenera

Bayern München u posljednjim mjesecima radi na pronalasku novog trenera, koji će ekipu voditi od sljedeće sezone, kada klupu napušta Thomas Tuchel, ali taj posao ide mnogo teže no što je bilo očekivano.

Prošle sedmice ih je odbio Ralf Rangnick, aktualni selektor Austrije koji je bio najizgledniji kandidat za preuzimanje klupe, a prije njega su to učinili Julian Nagelsmann, Xavi, Zinedine Zidane i Xabi Alonso, pa tek treba vidjeti tko će preuzeti ekipu.

Kao kandidat za novog trenera spominjao se i sadašnji strateg portugalske Benfice Robert Schmidt, no očito niti on neće postati novi njihov trener jer su njemački mediji u ponedjeljak objavili da su Bavarci počeli pregovarati s dvojicom poprilično iznenađujućih kandidata za tu poziciju.

Kako pišu njjemački mediji, direktor Bayerna Max Eberl razgovarao je s menadžerom Burnleyja Vincentom Kompanyjem i menadžerom Brendforda Thomasom Frankom.

Pregovori s obojicom kandidata se navodno razvijaju jako dobro, no imenovanje novog trenera bit će odluka Uprave kluba i pitanje je hoće li pristati angažirati nekoga od njih dvojice.

Još će zasigurno biti skeptičniji navijači koji su zasigurno očekivalo neko veće trenersko ime.