FINANSIJSKI PROBLEMI?

J.Lo nakon otkazanih koncerata letjela ekonomskom klasom po Evropi

Izgleda da je pjevačica i glumica Jennifer Lopez već u financijskim problemima zbog nedavno otkazane turneje "This Is Me… Live". Naime, pjevačica je uhvaćena kako leti ekonomskom klasom po Evropi, prenosi Daily Mail. Lopez je išla iz Napulja u Pariz nakon što je nekoliko dana u Italiji uživala s prijateljima.

Za svoje se putovanje zvijezda odlučila odijenuti ležerno - u trenerku i bijelu majicu. Uz nju je bio njen tjelohranitelj, a u avionu ih je dijelilo samo jedno sjedalo. Posljednjih se mjeseci Lopez susrela s brojim glasinama, od toga da se ponaša kao diva i ima čudna pravila do toga da ima bračnih problema sa suprugom, glumačkom zvijezdom Benom Affleckom.

Usred svih tih događanja, Lopez otkazuje svoju turneju "This Is Me… Live", koja je trebala početi u julu, kako bi se posvetila porodici i suprugu. Nakon toga je pjevačica vrijeme provodila sa svojom djecom, Maxom i Emme, koju ima s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem. Ali vrijeme je provodila i s Affleckovom djecom koju on ima s bivšom suprugom Jennifer Garner - Violet, Seraphinom i Samuelom.

Iako turneja ne ide u željenom smjeru, filmska karijera itekako joj polazi za rukom. Sad će Lopez sa suprugom promovirati dva nova filma na kojima je on producent - "Unstoppable" i "Kiss of the Spider Woman". A i Daily Mail piše da je njezin posljednji Netflixov naučno-fantastični akcijski film "Atlas" postigao uspjeh uprkos lošim kritikama stručnjaka.