luiz dogovorio uvjete

Jedan od najboljih veznjaka engleske lige prelazi u Juventus

Douglas Luiz je pristao na uvjete ugovora s Juventusom, čime se finalizira posao s Aston Villom, javljaju italijanski mediji.

Villansi se nalazi u poziciji u kojoj trebaju generirati neke resurse prodajom igrača prije kraja juna zbog pravila Premier lige o profitu i održivosti. Bianconeri već neko vrijeme prate brazilskog veznjaka i pregovori su u toku.

Juventus je radio na sklapanju ugovora o zamjeni s Aston Villom koji uključuje Douglasa Luiza, Westona McKennieja i Samuela Iling-Juniora. Dva kluba natezala su se oko iznosa novca koji je potrebno dodati ugovoru, ali stvari konačno dolaze u završnu fazu.

Tuttosport opisuje kako je Juventusov direktor Cristiano Giuntoli bio u bliskom kontaktu s Kijom Joorabchianom, agentom Douglasa Luiza, i napravio je dogovor o četverogodišnjem ugovoru vrijednom oko 5 miliona eura neto po sezoni plus dodaci.

Stara dama će zatim poslati Westona McKennieja i Samuela Iling-Juniora u zamjenu za 26-godišnjaka, a u ugovor će također uključiti 18 milijuna eura. Sve što sada ostaje je dogovor između dvojca Bianconera i Aston Ville.