Politika

Jelena Trivić: Kakav primitivizam. Dodik je svoj švercersko-trgovački mentalitet preselio u politiku.

“Ne osuđujem Dodikov današnji sastanak sa Escobarom jer sam jasnog stava da sa svima treba razgovarati. Ali osuđujem pokušaj uzurpiranja prava na razgovor samo njemu. Nazivati druge izdajnicima, a pri tom raditi ono za šta optužuješ druge nije ništa drugo nego šibicarska politika naučena tokom izgradnje njegove karijere ‘prvog švercera Republike Srpske'”.

Ovo je na Facebook profilu objavila poslanica PDP-a Jelena Trivić.

Sama činjenica, navodi ona, da se razgovor desio u zgradi Predsjedništva BiH, govori dovoljno o Dodikovoj nemoći.

“Da je razgovor bio na ravne časti, taj razgovor desio bi se u Banjoj Luci”, mišljenja je ona.

Naglašava da je Dodik, nakon razgovora pokazao svu ispraznost, poniznost, bezidejnost i besmislenost svoje “politike”, brže-bolje trčeći u Istočno Sarajevo da se opravda kako je taj razgovor bio muški.

“Misleći valjda da su žene nesposobne da vode kvalitetne razgovore. Кakav primitivizam. Problem i jeste što je on svoj švercersko-trgovački mentalitet preselio u politiku, pa trguje interesima naroda i Srpske zarad svojih ličnih interesa”, navela je Jelena Trivić i dodala da Dodik nema stvarnu namjeru da vrati nadležnosti, ali se kocka onim nadležnostima i institutima koje RS ima i koji joj daju elemente entitetske državnosti.

“On je spreman poništiti Republiku Srpsku zarad sebe i to je poznata činjenica u dijelu međunarodne zajednice. Zato je Dodik najveća opasnost po Republiku Srpsku. Takva švercersko-šibicarsko-kockarska politika mora biti zaustavljena i odbačena. Ona je na svom zalasku i kao svaka laž ima svoj kraj”, zaključila je Jelena Trivić.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare