uvijek prijatelji

Jennifer Garner posjetila bivšeg Bena Afflecka usred glasina o njegovom razvodu

Jennifer Garner viđena je u posjeti svom bivšem suprugu, Benu Afflecku, usred glasina o napetosti u njegovom braku s Jennifer Lopez.

Tokom vikenda, glumica serije The 13 Going on 30. snimljena je kako vozi svoj elegantni BMW i7 do Benove rezidencije, što je dokaz njihovog nastavka prijateljstva nakon razvoda.

Odjevena u ležernu odjeću, crnu majicu s kapuljačom i bez šminke - izgled koji je isticao njenu prirodnu ljepotu - Jennifer je prišla vili.

Po dolasku, graciozno je izašla iz svog automobila, dok joj je duga kosa padala niz leđa, dajući opušteni ton posjeti, piše Hello magazin.

Jennifer i Ben, koji imaju troje djece, ostali su bliski otkad su se rastali, naglašavajući zajedničku predanost porodici i roditeljstvu.

Njihov brak, koji je trajao od 2005. do 2018., razvio se u prijateljstvo, često vidljivo na porodičnim događajima i uzajamnoj podršci tokom ličnih životnih prekretnica.

Jlo i Ben Affleck

Jlo, koja je bila zauzeta nizom profesionalnih obveza - od promoviranja svog Netflixovog filma Atlas do priprema za nadolazeću turneju i supredsjedanja ovogodišnje Met Gale - danima je bila u središtu medijskih nagađanja o njezinom braku s Benom.

InTouch je objavio da se on možda iselio iz bračnog doma koji dijeli s JLo.

Međutim, to ostaje nepotvrđeno jer par ima svoje zauzete rasporede, JLo je na snimanju u New Yorku, Ben u Los Angelesu.

Osvrćući se na njihovo romantično putovanje u dokumentarcu iz 2024. The Greatest Love Story Never Told, Ben je podijelio uvide u njihov privatni život i svoje početne rezerve prema objavljivanju njihove veze.

"Kad smo se ponovno našli, rekao sam: 'Slušaj, jedna od stvari koje ne želim je veza na društvenim mrežama', rekao je Ben. "A onda sam na neki način shvatio da to nije pošteno. To je kao da ćeš se vjenčati sa kapetanom broda i da mu kažeš, 'Pa, ja ne volim vodu.' Mi smo samo dvoje ljudi s nekako različitim pristupima koji pokušavaju naučiti kompromis."