JE LI DOŠAO KRAJ?

Jennifer Lopez i Ben Affleck snimljeni nakon susreta u vili, smrknuta lica govorila su više od riječi

Nakon što su proteklog vikenda nekoliko sati proveli skupa u svojoj vili vrijednoj 60 miliona dolara, o čijoj prodaji se u medijima mnogo pisalo u posljednje vrijeme, Ben Affleck (51) i Jennifer Lopez (54), nastavili su druženje u Affleckovoj kući u Brentwoodu koju mjesecima iznajmljuje. No, nisu bili sami, prenosi Page Six. Tamo je navodno bila i Affleckova bivša supruga Jennifer Garner (52), no ostali detalji nisu poznati. Lopez, kako pišu mediji, navodno više ne može spasiti svoj brak s glumcem. "Jenny se stvarno trudila, ali ne može više, ne ide na bolje, sve je gore", rekao je izvor blizak paru.

Podsjetimo, glasine o razvodu Jennifer Lopez i Bena Afflecka postale su sve glasnije nakon što je u javnost nedavno dospjela informacija da je agent Santiago Arana iz "The Agency", jedne od najboljih firmi specijaliziranih za promet luksuznim nekretninama, preuzeo prodaju njihovog doma na Beverly Hillsu. Da se vila koju su kupili prije godinu dana prodaje, objavljeno je još prošle sedmice kad ju je na stranicama luksuznih domova dostupnih za kupnju, oglasila agencija Zillow. Cijena raskošnog doma holivudskog para iznosi 65 miliona dolara, a riječ je o posjedu od 6 hektara na osami. Na parceli se nalazi glavna zgrada sa 17 spavaćih soba, a tu su i kuća za goste s kućom za čuvare, garaže za 15 automobila, parkiralište koje prima i do 80 vozila te otvoreni sportski kompleks s košarkaškim igralištem, teretanom i bokserskim ringom. Na imanju se nalaze vanjski bar i bazen impresivne veličine, piše Daily Mail.

Privatni problemi kroz koje trenutno prolaze Ben Affleck i Jennifer Lopez ostavili su traga i na posao. Naime, Jennifer je u julu trebala krenuti na turneju "This Is Me… Live", no od toga ipak neće biti ništa, što je i sama potvrdila. "Srce mi je potpuno slomljeno i shrvana sam što sam vas iznevjerila. Molim vas, znajte da to ne bih učinila da ne osjećam da je to apsolutno nužno. Obećavam da ću vam se odužiti i svi ćemo ponovno biti zajedno. Sve vas jako volim. Do sljedećeg puta", poručila je shrvana Lopez u objavi. Nedavno je promovirala i novi film "Atlas", dok Ben snima svoj novi film "Računovođa 2". Već neko vrijeme žive odvojeno, no i dalje se viđaju i u kontaktu su, iako su nekoliko puta bili viđeni bez vjenčanog prstenja na ruci. Je li njihovom braku doista došao najbolje će pokazati vrijeme.